Essential oils

Spoenk Sparkel Oils

Proactief werken aan je gezondheid? Wat betekent dit precies?


Sinds ik meer proactief bezig ben met mijn gezondheid, focus op echt puur eten en natuurlijke remedies, mijn supplementen neem, word ik nog zelden ziek. En ik kon me een tijd geleden wel echt elke dag ziek voelen, steeds vermoeid.

Als je merkt dat je vaak vermoeid bent, of ziek, desondanks je beste voornemens en acties, dan is het waarschijnlijk tijd voor iets nieuws!


Kruiden, essentiële oliën, supplementen en puur eten zijn de sleutels tot een goede gezondheid. Neem zorg voor jezelf. Dit betekent: slaap voldoende, en doe wat je kunt doen om de stress in je leven te minderen. Ontdek wat self-care voor jou betekent en zet stappen om het te creëren. 

Move your body! Probeer aan 10 000 stappen per dag te komen. Ga met de fiets ipv met de auto. Geloof me. Je lichaam zal er blij om zijn.


   Young Living


    Laat me eens even iets vertellen over essentiële oliën. De oliën van Young Living zijn 100% natuurlijk en van een geweldige kwaliteit. Ze bieden het totaal pakket. Het werkt op alle niveaus: lichamelijk, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wat een cadeau van de natuur! Geloof me vrij als ik jullie vertel dat ik niet zo snel een olie gevonden heb met zo'n goede kwaliteit. Ik ben helemaal fan. En jullie waarschijnlijk ook als jullie het gaan ervaren. Het zal je ondersteunen bij je fysieke pijntjes tot je emotionele pijntjes. 


   Er zijn zoveel soorten oliën! Start rustig, voel wat bij jou en je gezin past. Ik begrijp ook dat je nog met veel vragen zit. Hoe gaat dit voor mij werken, hoe moet ik bestellen, hoe moet ik de oliën gebruiken? Wees gerust, ik ondersteun je en in een online community vind je alles wat je nodig hebt. Je staat er dus nooit alleen voor. Wil je je nu al onderdompelen in tips over essentiële oliën? Vul dan onderstaand contactormulier in.

   Wat kan ik voor jou doen?