workshop 1 HYGGE

SPARKEL-workshops

Workshop 1

HYGGE voor ouder en kind


Hooggevoelige kinderen hebben ontzettend veel kwaliteiten. Wanneer ze zich goed voelen, zijn deze kwaliteiten goed zichtbaar. Thans kunnen ze last hebben van overprikkeling en dan lopen hun hoofdjes vol en dan verdwijnen hun kwaliteiten ook als sneeuw voor de zon. Ze zijn prikkelbaarder, minder verdraagzaam, teruggetrokken of net lekker druk. Dan wordt het tijd om terug tot rust te komen in een prikkelarme omgeving.


Spoenk Sparkel organiseert elk seizoen een hygge-workshop, geïnspireerd op hygge. Hoewel hygge best gelinkt wordt aan de winter, besteden wij er ook aandacht aan tijdens de andere seizoenen. Waarom? Simpelweg omdat hooggevoelige kinderen dit verdienen!


Op deze dag wordt er gekookt, geknutseld, gemediteerd adhv yoga, verhalen verteld, gewandeld, ...

Op hyggedag komen deze unieke kinderen en hun ouders absoluut tot rust.


Kom je ook langs om hygge te ervaren?

Wil je je kind ook laten genieten van deze uitzonderlijke 'gezellige' dagen? Schrijf jullie dan snel in.

Wandelen en vooral wandelen in de natuur is één van de beste dingen die je kunt doen voor je gezondheid en algemeen welzijn. Je maakt contact met de aarde en tegelijkertijd geniet je van de schoonheid om je heen en de endorfines die vrijkomen in je lichaam terwijl je beweegt.

Drukte, stress, prikkels en keuzes. Zoveel mogelijkheden, maar hoe ga je hiermee om? Hoe ontspan je? Hoe zorg je dat je niet alle prikkels binnen laat? De oplossing voor heel veel volwassenen en eveneens kinderen: YOGA.

Creatief denken kan alleen als je jezelf toelaat buiten de geijkte hokjes van 'het normale' te denken.

Experimenteren met klei, verf,  ...

Houd facebook in de gaten voor de komende evenementen.

Elk seizoen wordt er een workshop georganiseerd.