Sparkelmama

Sparkelmama's

Het leven na een burn-out geeft zoveel kansen. Kansen? denk je nu misschien. Ik leg even uit.

 

Ik was iemand die constant in de weer was voor anderen en veel van mijn aandacht ging naar mijn werk. Ik had zelfs het idee dat ik kon multitasken.  Ja... ta ra ra ...

Het vertrouwelijke vuur in mij dat steeds aanwezig was, doofde langzamerhand uit.

De laatste maanden en zelfs jaren heb ik niet geluisterd naar de stress-signalen van mijn lichaam, want mij kon een burn-out niet overkomen. Niets was minder waar.

 

Misschien toch niet zo jammer...

Mijn lichaam besliste voor mij. Vanaf nu ga je rusten, je mentale en fysieke kracht vernieuwen en op zoek naar je innerlijke balans. Het was en is nog steeds een uitdaging om de balans te blijven vinden. Maar zonder de burn-out bleef ik doen zoals ik steeds deed.

 

In die tijd ontdekte ik waar mijn ziel zo naar verlangt. Ik wil graag de persoon zijn om mensen te helpen in deze zoektocht terug naar zichzelf.

 

Zo ontstond de idee om workshops op te zetten voor mama's om helemaal te ontspannen, te zoeken naar je innerlijke kracht en liefdevol door het leven te gaan.

 

Hiernaast vind je een greep van mijn sparkelworkshops. Sommigen zijn met of zonder je kind. Klik op de link op de foto's voor meer info.

Hopelijk mag ik jou binnenkort ontmoeten in één van mijn workshops.

 

Veel liefs

 Jessica