Aromatherapie

AROMATHERAPIE

Young Living


Overal is een olie voor! De oliën van Young Living zijn 100% natuurlijk en van een geweldige kwaliteit. Ze bieden het totaal pakket. Het werkt op alle niveaus: lichamelijk, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Wat een cadeau van de natuur!Ik ben een tijdje geleden in een burn-out gesukkeld. Nee, ik had nooit gedacht dat het mij zou overkomen. Maar toch gebeurde het. Je lichaam roept letterlijk en figuurlijk je een halt toe. Het doet je verplichten om na te denken over je manier van leven. Het zorgt ervoor dat je best aanvaardt dat je toekomst er waarschijnlijk niet meer hetzelfde gaat uitzien. 

Ik ben op zoek gegaan naar allerlei middelen om mij zo snel mogelijk er bovenop te helpen. Acupuncturist, therapeute, en zelfs een medium zijn de revue gepasseerd. Allemaal mooie hulpmiddelen ... en ineens kwam daar ook Young Living op mijn pad. Ik voelde direct dat de kracht van geur mij naar een hoger plan zou tillen. Ja, ik wilde het beste voor mijzelf en mijn gezin. En dit gun ik jou ook!

SAMS FAVORIET

Peppermint is goed voor zijn keeltje maar zorgt ook voor een betere concentratie.


NOAHS FAVORIET

Met de

'Peace and calming'

's avonds onder zijn voetjes komt hij helemaal tot rust!

MIJN FAVORIET

ELke morgen begin ik de dag met een glas water met enkele druppels grapefruit voor een goed gevoel .

Aromatherapie voor thuis en op school

Tijdens mijn coachingssessies gebruik ik geregeld aromatherapie. De kracht van geur vind ik zo bijzonder. Dat je met geur de stemming kan veranderen, is toch iets ongelofelijks. Kinderen worden ontspannen of juist vrolijk weer opgehaald. Ik noem ze de SPARKEL-oliën.

Er is zoveel mogelijk met deze oliën. Je ontdekt welke oliën helpen bij overprikkeling, weinig focus, ... bij hooggevoelige kinderen en eveneens bij kinderen met andere specifieke noden. Ik merk dat we met deze oliën zoveel meer kunnen. Ik wil je inspireren tot een leven in balans voor jou en je gezin. Kom dus luisteren op een infoavond of organiseer zelf eentje thuis.

Ben je een leerkracht, dan moet je je eens voorstellen hoe de aroma van de oliën de sfeer in de klas zou doen veranderen. Overspannen kinderen doen ontspannen, overprikkelde kinderen opnieuw doen aarden, vermoeide kinderen kunt opliften, ...

Wil je graag meer info, vul het contactformulier onderaan in.

Kun je niet wachten op een infoavond? Hoe begin je er dan aan? De Starterkit is een perfecte start van je olie-avontuur.

Er zijn zoveel soorten oliën! Start rustig, voel wat bij jou en je gezin past. Ik begrijp ook dat je nog met veel vragen zit. Hoe gaat dit voor mij werken, hoe moet ik bestellen, hoe moet ik de oliën gebruiken? Wees gerust, ik ondersteun je en in een online community vind je alles wat je nodig hebt. Je staat er dus nooit alleen voor. Wil je je nu al onderdompelen in tips over essentiële oliën? Vul dan onderstaand contactormulier in.


Wil je graag meer weten over essentiële oliën van Young Living?

Vul het formulier in.